Juice PLUS+ verkkokauppa

Juice PLUS+ tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan sinulle noin viikon kuluessa tilauksen jättämisestä kotiovellesi. Jos et ole kotona, voit noutaa tilauksen lähimmästä postin toimipisteestä.

Kun siirryt verkkokauppaan viereisestä linkistä, klikkaa ylävalikosta shop ja valitse esimerkiksi kapseleita ostaessasi valikosta Juice PLUS+ tai jos olet kiinnostunut pirtelöistä/ateriankorvikkeista, valitse Juice PLUS+ Complete. Sen jälkeen sinulle näkyy jokaisen Juice PLUS+ tuotteen hinta/kk.Voit valita 4 kuukausierää eli maksu kerran kuussa neljän kuukauden ajan tai kokonaismaksun, jolloin maksat neljän kuukauden toimitukset kerralla.

HUOM! Tilausvaiheessa tilauksesi tehdään sellaiseksi, että se uusiutuu automaattisesti neljän kuukauden päästä. Sinun ei ole kuitenkaan ole pakollista sitoutua jatkuvaan tilaukseen, eli voit laittaa heti vaikkapa tilauksesi jälkeen viestiä minulle (pauliina@aurumliving.fi) tai Juice PLUS+ asiakaspalveluun, että haluat peruuttaa jatkotilauksesi. Näin voit siis tilata vain yhden tuotapaketin ilman että sinun pitää sitoutua pidemmäksi aikaa tilaamiseen. Tilaukset voidaan siis keskeyttää milloin tahansa, kunhan siitä ilmoittaa vaan ennen kun seuraava tuotepaketti lähtee sinulle.

>> Juice PLUS+ verkkokauppaan

(HUOM! Kun teet tilausta, laita postinumerosi muotoon: xxx xx -> eli välilyönti kolmen numeron jälkeen ja sen jälkeen kaksi numeroa)