Hoitohuoneen toiminta jää tauolle 1.5.-

Hoitohuoneen toiminta jää tauolle toukokuun alusta alkaen. Aloitan mahdollisesti syksyllä  uudelleen sivutoimisena kotonani Painiityssä. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, jotka olette käyneet hoidoissani. On ollut ilo tehdä töitä kanssanne <3

Olethan yhteydessä jos sinulla on käyttämättömiä lahjakortteja/sarjakortteja tai haluat mahdollisesti jatkossakin vielä tulla hoitoon (yhteydenotot mielellään s-postitse: info@aurumliving.fi)

Oikein lämmintä ja ihanaa kevättä toivotellen

Pauliina <3

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Ystävätilaus-kampanja – Juice Plus+

**Haluaisitko kokeilla Juice Plus+ -tuotteita (www.aurumliving.fi/juiceplus) lyhyemmällä tilauksella? Nyt se onnistuu, kun tulevan ystävänpäivän kunniaksi laitettiin pystyyn:

Ystävätilaus-kampanja

– Etsi itsellesi ystävä, jonka kanssa teette tilauksen puoliksi, saatte molemmat tuotteet kahdeksi kuukaudeksi!
– Pääsette molemmat myös mukaan erityiseen tsemppiryhmään, jossa jaetaan vinkkejä ja ajatuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen

Ota yhteyttä info@aurumliving.fi, niin autan tilauksen teossa ja liitän teidät ryhmään Kampanjaan pääsee mukaan kaikilla Juice Plus+ -tuotteiden tilauksilla. Kampanja voimassa 19.2.2017 asti!**

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Tervetuloa lahjakorttiostoksille

Olet tervetullut ostamaan lahjakortteja jälleen tiettyinä päivinä ennen joulua (tai sopimuksen mukaan). Samalla voit tutustua hoitohuoneen lahjaideoihin. Lämpimästi tervetuloa käymään keskiviikkona 21.12. klo 17.00-19.00 (HUOM! Ennakkoon tilatut Satumaa Organicsin ihanat herkut samalla käynnillä!) ja torstaina 22.12. klo 16.00-18.00! Lisäksi on mahdollista sopia lahjakortin nouto pe 23.12. sopimuksen mukaan p. 045 144 3443.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Tilaa Jouluiset herkut Satumaa Organicsilta!

Satumaa Organics Espoosta avaa jouluherkkujen tilaamisen aurum living -hoitolaan. Tuotteet tilataan sähköpostilla satumaaorganics@gmail.com sunnuntaihin 18.12. klo 18.00 mennessä. Tilatut tuotteet maksetaan etukäteen sähköpostitse lähetetyllä laskulla.

Tuotteiden nouto aurum living -hoitolasta: Keskiviikkona 21.12. klo 18.00-19.00 TAI voit halutessasi tilata kotiinkuljetuksen Espooseen samalle illalle klo 19.00 jälkeen. Kotiinkuljetusmaksu 8 euroa. Kotiinkuljetustuotteiden minimitilaus 50 euroa.

Kuvia ja tiedot tuotteista löydät: www.satumalinen.fi/ajankohtaista.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Kirjallisuusterapeuttinen ryhmä aikuisille helmikuussa 2017

Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä aikuisille. Ryhmässä kirjoitetaan, kuunnellaan, hiljennytään ja keskustellaan sanojen, runojen sekä erilaisten tekstien äärellä. Ei tarvitse olla kokenut kirjoittaja. Etsimme uusia näkökulmia, ikkunoita elämään ja tunteisiin, kirjallisuusterapian menetelmiä käyttäen.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 2.2., 9.2., 16.2., 2.3., 9.3., 16.3., 23.3., 30.3.2017. Yhteensä 8 kertaa, klo 17.00-19.00. Paikka: aurum living hoitohuone. Ohjaajana toimii Ilse Nyberg, kirjallisuusterapian opiskelija. Ilmainen ryhmä. Ilmoittaudu 20.1.2017 mennessä: ilsenposti@fastmail.fm tai p.040 750 7970 tai kysy lisätietoa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Äänestä aurum living -nettisivut voittoon!

Jos koet, että hoitohuoneen nettisivut ovat ulkonäöltään, käytettävyydeltään ja sisällöltään mielenkiintoiset ja selkeät, voit nyt äänestää aurum living -nettisivut voittoon ”Netin parhaat sivut 2016” -kilpailussa tästä. Tietenkin mahdollisimman rehellinen vastaus on suotava. Kilpailu on käynnissä vuoden 2016 loppuun. Kiitos osallistumisesta!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Ilmainen ravintoluento – Susanna Tanni

Hyvää oloa ja lisäenergiaa etsimässä? Kaipaatko oikeasti toimivia ja helppoja vinkkejä kehon hyvinvointiin? Haluatko tehdä lopullisen muutoksen elämääsi? Kaipaatko virkeämpää olotilaa?

Tule kuulemaan miten saavutat kehon hyvinvoinnin, ihannepainon ja energisen olon. Oikeanlainen ravinto auttaa sinua voimaan paljon paremmin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tämä voi olla oikeasti jopa helppoa, vaikka juuri nyt sinusta saattaa tuntua siltä, että se on aivan mahdotonta!

Ravintoluennon pitää Susanna Tanni, joka on jo vuosia ohjannut ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin oikeanlaisen ravitsemuksen avulla.

Luennolla käsitellään muun muassa seuraavia asioita:

  • Miksi meillä on makeanhimoa ja muita mielitekoja?
  • Mistä väsymys ja ikääntymisen merkit johtuvat – mitä niille voi tehdä?
  • Mitä mehustaminen on ja mitä se käytännössä tekee?
  • Mitä tarkoittaa detox ja maksanpuhdistus, mikä on maksan tehtävä?
  • Fytoravinteet – mitä ne ovat, mitä ne tekevät, mistä niitä saa?
  • Onko sokeri hyvä vai huono – mikä on paras makeuttaja?
  • Miksi maito on huonoa, vai onko aina näin?
  • Ph-tasapaino
  • Juice PLUS+ -tuotteet

Miten ravintoluento järjestetään?

Luento järjestetään netissä Zoom -puheluna, eli voit osallistua siihen mistä vaan! Riittää että sinulla on puhelin, tietokone tai tabletti käytössäsi (sekä nettiyhteys) niin pääset kuuntelemaan helposti Susannan luentoa. Kun jätät sähköpostisi alhaalla olevalle lomakkeelle, saat lisätietoja hieman myöhemmin sähköpostiisi käytännön asioista.

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta luento avautuu laitteellesi. Pystyt kysymään Susannalta myös kysymyksiä luennon aikana (chatti käytössä), osallistujien äänet hiljennetään luennon ajaksi parhaan äänenlaadun mahdollistamiseksi. Voit siis istua rauhassa ja kuunnella Susannan mielenkiintoista tietämystä.

Kuka on Susanna Tanni?

Susanna Tanni on 42-vuotias, viiden lapsen äiti, joka on jo pitkään tutkinut intohimoisesti ravinnon parantavaa ja energisoivaa voimaa. Hän on löytänyt ratkaisun ihannepainon saavuttamiseksi, ikääntymisen merkkien vähentämiseksi ja energisen olon saavuttamiseksi. Hänellä on paljon omakohtaista kokemusta ravinnon vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hän haluaa jakaa tätä sanomaa eteenpäin.

Susanna on ohjannut ihmisiä tällä saralla jo vuosien ajan ja nyt sinun on mahdollista päästä kuuntelemaan häntä helposti – vaikkapa kotisohvaltasi. Susannan tapa kertoa asioista on hyvin käytännönläheinen ja hän kertoo paljon eläviä esimerkkejä omasta elämästään.

Luento järjestetään keskiviikkona 26.10.2016 klo 20.00

Ilmoittaudu mukaan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

2-vuotissynttäriedut 1.10.-31.10.

Tervetuloa nauttimaan hoitohuoneen 2-vuotissynttärieduista:

* Kaikki sarjakortit -20% (norm. 10%). Esim. 5 x 45min. vain 160€. Kortit voimassa 5 kerran 6kk ja 10 kerran 12kk.

* Erikoishoidot eli muut kuin klassinen hieronta -10%

* Lokakuun aikana käyneille – Luomutuotepaketti-arvonta (arvo 50€) (arvotaan ti 1.11.)

* Lahjakortit -20% (esim. muista isää 13.11.). Kortit voimassa 4kk ostopäivästä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

14.-15.9.2016 Soul Body Fusion -kurssi

Sielu yhdentyy –  keho eheytyy -kurssi enkeleiden kanssa!

Sanni Nevalainen ja Heidi Nyström järjestävät yhdessä SoulBodyFusion -kurssin, jolla opit selkeän ja yksinkertaisen menetelmän parantaa elämäsi laatua ja edistää henkistä kasvuasi.

Enkelit auttavat sinua päästämään irti vanhoista haavoistasi ja esteistäsi niin, että sielusi voi paremmin olla läsnä kehossasi ja elämässäsi. Avaudu omalle voimallesi ja valollesi. Anna sydämesi johtaa ja enkeleiden auttaa sinua. Kurssin jälkeen voit myös auttaa muita tällä menetelmällä.

Aika ja hinta: Kurssi pidetään ke-to 14.-15.9.2016 klo 18.00-21.00.  Mukaan mahtuu 15 henkeä. Maksu 120 € käteisellä paikan päällä.
Paikka: Hoitohuone aurum livingin tiloissa, Lintuvaara/Painiitty. Osoite Lotankatu 1 LH2, 02680 Espoo.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Heidi Nyström, hlm@gmail.com, p. 040 588 7807 tai Sanni Nevalainen, sanni.nevalainen@gmail.com. Lisätietoja myös: www.soulbodyfusion.com.

Kurssin ohjaajina toimivat:
– Sanni Nevalainen, Uuden ajan valmentaja, Valon Taiteilija, Reiki Master, Suggestoterapeutti SHY, KTM. Lisää Sannista osoitteessa www.valonvoimaa.fi.

– Heidi Nyström, SBF opettaja, Ayurveda ohjaaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konsultti, enkelihoitaja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Kesäarvonta – arvotaan 60min. klassinen hieronta

Osallistu elokuiseen arvontaan kertomalla mikä alla olevista hoidoista kiinnostaa sinua eniten? Voit valita kaksi kiinnostavinta hoitoa ja ilmoittaa ne kirjoittamalla osoitteeseen info@aurumliving.fi tai osallistua facebookissa.

1. Ajara Facelift – kasvojen ja pään kohottava hieronta (Ayurveda)

Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä.  Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekieroa  ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva.

2. Intialainen käsi- ja jalkahieronta (Ayurveda)

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hoito puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä, säilyttää terveyden ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

3. Ki-energiahieronta

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo – koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin koko vartalo; jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä. Hoito vaikuttaa mm. auttaa syvään rentoutumiseen, ihon ja lihaskudoksen kimmoisuuteen, unettomuuteen ja päänsärkyihin, verenkierron paranemiseen, kuona-aineiden poistumiseen, niska- ja hartiajännityksiin, ruuansulatukseen ja ravinnon imeytymiseen, hermoston toimintaan, lihaskudoksen uudistumiseen ja rasvakudoksen hajoamiseen. 

4. Kuumakivihieronta

Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin; koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan  lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin posken iho ja ne jakavat tasaisesti lämpöä; basalttikivi sitoo lämpöä pitkään ja vapauttaa sitä hitaasti. Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien  kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta.

Elokuun 31. päivään mennessä vastanneiden kesken arvotaan 1 x 60min. klassinen hieronta (arvo 50€). Onnea arvontaan!

(Hoitoselostusten lähde: Harmonet.fi)

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Kesäedut 1.6.-31.8.2016

* Normaalihintaisen 45min. hieronnan yhteydessä 20min. intialainen päähieronta veloituksetta. Hoidon kesto 65min. (ajanvarauksessa valikossa: Kesäetu!..).

* Kerran kuussa hierontaan kesälläkin: 3 x 60min. 130€ (norm. 150€)

* Loman aloituksen kunniaksi: Aromahieronta 90min. 80€ (norm. 90€)

Lämpimästi tervetuloa hoitoon myös kesällä <3

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone

Kesän aukioloajat

Olet lämpimästi tervetullut hierontaan tai muihin hoitoihin myös kesällä! Kesällä hoitohuoneella palvellaan normaalisti lukuunottamatta lomailutaukoja:

4.7-10.7.
18.7.-31.7.
24.8.-31.8.

Vapaat hoitoajat löydät myös helposti nettiajanvarauksen (24h) kautta elokuun loppuun asti!

Rentouttavaa ja huoletonta kesää!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone