Enkeli-kurssit

itsenäisyyspäiväEnkeli-kurssit on tarkoitettu enkeleistä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat saada lisää tietoa ja ihania omaa yhteyttä syventäviä tunnelmia näistä ihanista valon auttajistamme. Sinulla voi olla jo kokemusta enkeleistä ja työskentelystä heidän kanssaan tai voit olla ensimmäistä kertaa yhteydessä heihin. Saat uusia yksilöllisiä kokemuksia, jotka voivat lisätä omaa itsetuntemusta ja antaa suuntaa ja luottamusta omiin ratkaisuihin ja päätöksiin omaa elämää koskien.

Kurssi pidetään kahtena peräkkäisenä iltana. Molempina iltoina virittäydytään lempeään tunnelmaan ja haetaan oman sisimmän kautta yhteyttä omaan ehtymättömään valoon ja sitä kautta myös enkeleihin. Illat ovat n. kolmen tunnin mittaisia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Esimerkki Enkeli-kurssin vaiheista: tutustuminen, omat enkelikokemukset, ohjattu Enkelihoito, hiukan teoriaa – mitä enkelit ovat, arkkienkelit, valaistuneet mestarit ja muut valon auttajat, chakrat ja kehon energiajärjestelmä (mahdollisuus chakrameditaatioon), tee-tarjoilu, oma enkeliyhteys ja sen vahvistaminen nyt ja jatkossa.

Seuraava kurssi: kurssi aloitetaan kun on sopivasti kurssilaisia koossa. Kaksi peräkkäistä iltaa, n. 6 h
Paikka: Hoitohuone aurum living, Lotankatu 1, 02680 Espoo (Painiitty/Lintuvaara)
Hinta: 122€/henkilö (sis. alv. 24%). Maksu sisältää materiaalin, luomutee-tarjoilun, ryhmälle tehtävän Enkelihoidon ja yleisen ohjauksen.

Ohjaajana toimii Pauliina Surakka. Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen info@aurumliving.fi tai puhelimitse p. 045 144 3443. Lämpimästi tervetuloa!

”Imagination is more important than knowledge.”
– Albert Einstein-