Juice Plus+

Miksi suosittelen tuotteita?

Kehon hyvinvointi ja ravitsemus ovat olleet intohimoni n. kuusi vuotta. Olen tutkinut ja tutkinut ja kokeillut ja kokeillut. Parhaaksi olen kokenut itselleni (yksilöllisyys kunniaan) raakaravinnon edut mehustuksen ja muun elävän ruoan nauttimisen niiden korkeiden ravinnepitoisuuksien vuoksi. Iho ja hiukset voivat hyvin, unenlaatu paranee, energisyys nousee, makeanhimo häviää, mieli kirkastuu ja tunteet lähtevät puhdistumaan. Samalla tavalla olen tuntenut myös Juice PLUS+ -tuotteiden vaikutuksen ja huomattavasti helpommassa muodossa. Välillä tuntuu, voiko tämä olla edes totta?

Keho on sielun temppeli ja on hienoa, että yhä enemmän sitä sellaisena arvostetaankin. Nykyään aletaan jo tiedostaa puhtaan ja luonnonmukaisen ravinnon suuri merkitys hyvinvoinnissa ja terveyden ylläpitämisessä. Ravinto on todella suuressa roolissa niin terveysongelmien kukistamisessa kuin jokapäiväisessä jaksamisessa ja hyvinvoinnissakin. ”Olet mitä syöt” on alkanut kuulostaa jo monesti kliseeltä, mutta pitää edelleen täysin paikkansa. Se missä kunnossa kehomme on, on pitkälti tulosta siitä mitä syömme. Onneksi viisas kehomme uudistuu säännöllisin väliajoin, joten ikinä ei ole liian myöhäistä vaihtaa terveellisempään ruokavalioon tai alkaa syömään terveellisemmin.

OMA KOKEMUS: Omalla kohdallani huomasin eron jo muutaman päivän (yksilöllisyys kunniaan…) Juice PLUS+ -tuotteiden käytön jälkeen. Söin parin viikon ajan 2x hedelmä- ja 2x vihanneskapselia päivittäin. Sekä join päivittäin 1x Juice Complete shake -juoman (suklaa). Sekoitin sen 2-3dl luomukauramaitoa. Vaikka olin nukkunut huonoja öitä, syönyt mitä käteen osui (paljon leipää ja hiilihydraatteja) ja elämä oli muutenkin ”en nyt jaksa enää itsestänikin vielä huolehtia” -moodissa, niin juoksulenkki alkoi kulkemaan ennennäkemättömällä tavalla (tai tavalla jonka tunsin vuosia aiemmin kun olin 5 kuukauden ajan raakaravinnolla: salaatit, smoothiet ja mehustetut mehut vihanneksista ja kasviksista) ja virtaa riitti myös jyrkkiin ylä- ja alamäkiin. Juoksulenkki oli käytännössä lopetettava, koska väsymyksen tunnetta ei tullut normaaliin tapaan. Kyllä, olen kasvissyöjä ja paastonnut muutaman kerran vuosittain eli varmasti olen melko ”herkkä” ravinnolle, mutta jos koen näin, niin eivät tuotteet voi olla kenellekään pahitteeksi. Eikö kuulosta uskomattomalta? Olen rehellinen ja tämä on kokemukseni…Voin siis koko sydämestäni sanoa, että tämä konsepti on jotain sellaista, minkä koen itse mahtavaksi. En suosittelisi mitään, mihin en usko koko sydämestäni. Tämä pätee kaikkiin myymiini tuotteisiin ja palveluihin. Kuuntelen sydäntäni, kokeilen ja panostan vain niihin asioihin, missä olen täysillä mukana ja jotka voin oman kokemukseni perusteella suositella lämpimästi muillekin.

Mitä nämä tuotteet ovat?juice-plus2

Nämä tuotteet ovat todella laadukkaita valmisteita, joista löytyy jopa 30 erilaista vihannesta, hedelmää ja marjaa, kypsinä poimittuina. Tärkeimpinä tuotteina ovat kapselit (aikuisille) ja mehusoftkapselit (lapsille on omat mehu”karkit”, sillä heidän voi olla vaikeaa niellä kapseleita), jotka on valmistettu siis kypsinä poimituista vihanneksista, hedelmistä ja marjoista. Tämä ei siis ole ns. vitamiinivalmiste vaan ravinnevalmiste, joka auttaa sinua saavuttamaan ravinnekylläisyyden. Mehustaminen (kylmäpuristaminen) on tehokkain tapa saada hyödylliset ainesosat imeytymään ihmiseen kasviskuidun puuttuessa. Ravintosisältö on sama kuin raa’assa kasviksessa ja kasvis on todellakin siellä kokonaan; siemenineen, kuorineen, kaikkine entsyymeineen jne. Esimerkiksi omenassa on 140 aktiivista ainesosaa, jota ei löydy mistään muualta kuin omenasta!

Raa’at kasvikset sisältävät huomattavia määriä hyödyllisiä aineita. Fytokemikaalit eli luonnollisesti esiintyvät biologisesti aktiiviset kemialliset yhdisteet toimivat kasvien luonnollisena puolustusjärjestelmänä ja antavat samalla niille värin, aromin ja maun. Näitä tuotteita syömällä (esimerkiksi kapseleita nauttimalla) voit siis saada näiden 30 eri vihanneksen, hedelmän ja marjan parhaat osat omaan kehoosi, helposti imeytyvässä muodossa. Sillä kuka meistä nauttii 30 eri kasvista, hedelmää tai marjaa päivittäin, ja vieläpä täysin kypsänä poimittuna ja raakana, jolloin niissä on kaikki tärkeät fytoravinteet jäljellä?

JUICE PLUS+ kokemuksia

  • Energisyys lisääntyy
  • Makeanhimo ja ruoanhimo vaimenevat
  • Hiukset vahvistuvat ja kasvavat nopeammin
  • Kynsistä huomaa ensimmäisenä Juicen vaikutuksen
  • Iho alkaa hehkumaan ja iho-ongelmat helpottuvat tai katoavat kokonaan
  • Unenlaatu paranee
  • Keho alkaa vaatimaan luonnostaan terveellistä ravintoa.

Tutustu tuotteisiin:
Juice PLUS+ Premium kapselit (aikuisille)
Juice PLUS+ Premium soft kapselit (lapsille – maistuvat karkeilta!)
Juice PLUS+ Complete -tuotesarja

Yleisimpiä kysymyksiä

Haluatko jo kurkata mistä näitä saa? Klikkaa tästä!

Oletko huolissasi lapsesi ravitsemuksesta?

Lapsellesi tuotteet veloituksetta!
Jos olet kiinnostunut tilaamaan Juice PLUS+ kapselit itsellesi, niin sinun on mahdollista saada tuotteet lapsellesi ilman veloitusta. Tämä etu koskee yhtä lasta, tai jos molemmat vanhemmat tilaavat kapselit itselleen, niin lasten tuotteet voi saada ilmaiseksi kahdelle lapselle, kun osallistut lasten ravitsemustutkimukseen (CHS – Childrens Health Study). Edun arvo on vuoden osalta noin 432 euroa (jos lasketaan kuukausiveloituksen mukaisen hinnan mukaan).

Pääset mukaan lasten ravintotutkimukseen, kun sitoudut ostamaan tuotteet itsellesi vähintään vuodeksi ja tuolle ajalle lapsesi saa kapselit (tai mehusoftkapselit) ilmaiseksi itselleen. Tutkimukseen osallistuminen edellyttää, että tutkimukseen osallistuva lapsi on iältään 4-21 vuotta. CHS tutkimus toimii niin, että annat lapsellesi toimitetut tuotteet hänelle ja vastaat tutkimukseen liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä tulee sähköpostiisi kolme kertaa vuodessa ja ne käsittelevät lapsen terveyttä, elämäntapamuutoksia ja ruokailutottumuksia. Eli sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin ja antaa tuotteet lapsellesi.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan lasten ravitsemustutkimukseen ja saamaan tuotteet veloituksetta lapsellesi, ota yhteyttä pauliina@aurumliving.fi tai täältä (yleisimpiä kysymyksiä ja tilauslomake lasten tutkimukseen), sillä tutkimukseen ei ole mahdollista osallistua verkkokaupan kautta.