Reiki-kurssit

Reikihoidon aikana energiaa kanavoidaan käsien välityksellä. Hoidon avulla voidaan avata kehon energiakanavia, jotka saattavat olla tukossa jos olemme mm. stressaantuneita, turhautuneita tai rauhattomia. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastot ja palauttaa elinvoiman, jolloin kehon oma vastustuskyky kasvaa ja kehon oma paranemiskyky aktivoituu. Hoito rentouttaa niin kehon kuin mielenkin, jolloin kehon on helpompi jälleen tasapainottaa ja parantaa itseään. Monessa maassa (kuten USA:ssa, Britanniassa ja, Hollannissa) se on jo osa julkista terveydenhoitojärjestelmää. Menetelmä on yksinkertainen, helppo oppia ja sopii kaikille.

Reikihoidon vaikutuksia ovat mm. tasapainoinen mieli, unen laadun paraneminen, energinen olo, stressioireiden helpottuminen, kehon energioiden vahvistuminen ja tasapainottuminen ja helpotus kipuihin ja särkyihin. On hyvä muistaa, että Reiki ei ole uskon asia, sillä siihen ei tarvitse uskoa – se toimii silti. Reiki kuuluu jokaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään itseään. Reiki-energia on elämänenergiaa, eikä sitä voi käyttää väärin. Kaikki mitä meillä on ympärillä jokapäiväisessä elämässä on (reiki-)energiaa. Lue lisää Reikistä.

 

Reiki I -kurssit

Kurssin ohjelmaan kuuluu mm. perustiedot Reikistä ja sen historiasta, Reiki-viritykset, itselle ja toiselle tehtävät hoidot sekä keskustelut kurssilaisten kysymysten pohjalta. Ryhmäkoko on pieni, jotta kurssilla riittää aikaa moniin esiin nouseviin kysymyksiin ja keskusteluihin. Kurssin kesto n. 8h kahtena peräkkäisenä arki-iltana.

Seuraavat kurssit:
Kysy lisää.

Paikka: Hoitohuone aurum living, Lotankatu 1, 02680 Espoo (Painiitty/Lintuvaara)
Hinta: 180 €/henkilö (sis. alv. 24%)

 

Reiki II -kurssit

(Reiki I käyneille):

Kurssi antaa mahdollisuuden käyttää Reiki-menetelmää entistä voimallisemmin ja monipuolisemmin. Kurssin ohjelmaan kuuluu mm. Reiki II -viritykset, syvällisempää perehtymistä Reiki-symboleihin sekä johdattelua toisen Reiki-asteen käytön valtaviin mahdollisuuksiin kuten toisten hoitamiseen ja kaukohoitoon. Ryhmäkoko on pieni, jotta kurssilla riittää aikaa moniin esiin nouseviin kysymyksiin ja keskusteluihin. Kurssin kesto n. 8h kahtena peräkkäisenä arki-iltana.

Seuraavat kurssit:
Kysy lisää.

Paikka: Hoitohuone aurum living, Lotankatu 1, 02680 Espoo (Painiitty/Lintuvaara)
Hinta: 280 €/henkilö (sis. alv. 24%)

 

Reiki III -kurssit

(Reiki II käyneille):

Kurssi on Usui-Reikin korkein aste eli Reiki Master/opettajakoulutus. Opiskelu on useimmiten yksilöopetusta ja kurssilla käydään läpi kurssilaisen henkilökohtaisia omia unelmia ja toiveita ”Reiki-tien” suhteen. Kurssilla opitaan myös kaikkiin kolmeen kurssiin sisältyvät Reiki-viritykset. Reiki III -virityksen jälkeen on oikeus, mutta ei velvollisuutta, myös opettaa kaikkia kolmea Reikin tasoa ja alkaa käyttää nimitystä Reiki-opettaja tai Reiki Master. Kurssin voi tulla suorittamaan, vaikka olisi käynyt Reiki I ja II toisella opettajalla. Kurssin kesto on yleensä vähintään 6 kk. Hinta määräytyy keston mukaan ja maksun voi suorittaa osissa.

Opettajana kaikilla Reiki-kursseilla toimii Pauliina Surakka. Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen info@aurumliving.fi tai puhelimitse p. 045 144 3443. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Reikin maailmaan!