Yleisimpiä kysymyksiä

Sopiiko aikuisten kapselit vegaaneille?

Kapselien kuori sisältää vielä toistaiseksi liivatetta (gelatiinia), mutta kuori ollaan muuttamassa täysin vegaaniseksi luultavasti tämän vuoden (2016) loppuun mennessä. Vegaanit voivat kuitenkin käyttää jo nyt tuotetta, he voivat avata tuon kapselin ja lisätä sen sisällä olevan jauheen esimerkiksi veteen tai muuhun juomaan/smoothieen/ruokaan.

Onko Juicen tuotteet luomua?

Tuotteet eivät ole enää sertifioitu luomuksi (olivat aikaisemmin), sillä ihan kaikkia valmistusaineita ei ole saatavilla enää luomuna (suurin osa valmistusaineista on kuitenkin sertifioitua luomua). Tuotteiden laatu on kuitenkin tutkitusti täysin puhdas, eli tuote on luomulaatuinen. Laatu on erittäin korkea ja sitä valvotaan säännöllisesti.

Sveitsissä valmistettujen kapseleiden (hedelmä-, vihannes- ja marjakapseleiden) kanssa on tehty lisäksi niin, että ne tutkitaan säännöllisesti ja tarkasti riippumattoman tahon toimesta. Tämän tekee SGS Institus Fresenius niminen yhtiö, joka suorittaa laadun ja turvallisuusvarmistuksia. Tämä yhtiö on erittäin arvostettu kuluttajien toimesta ja se on toiminut Saksassa ja naapurimaissa jo 30 vuotta. Tämä sinetti on siis myönnetty Juicen kapseleille ja se toimii todisteena niiden korkeasta laadusta.

Missä tuotteet on valmistettu?

Suomessa myytävät tuotteet on valmistettu Sveitsissä ja ne lähetetään sieltä eteenpäin.

”En pysty nielemään kapseleita”

Kapselien sisällön voi ottaa myös eri tavalla. Kapselin pystyy avaamaan ja sisällä olevan jauheen voi kaataa esimerkiksi vesilasiin tai smoothieen/vastaavaan ja näin saada tuotteen sisältö kehoon.

Minkä ikäiselle voi antaa Juicen mehukarkkeja?

Virallinen ikäsuositus näiden tuotteiden osalta on 4 vuotta. Se johtuu tosin siitä, että yritys toimii pääosin USA:ssa ja siellä ollaan erittäin varovaisia kaikkien ohjeistuksien suhteen. Ohjeistus on 4 vuotta vain sen vuoksi, että silloin pyritään minimoimaan mahdollinen tukehtusmisvaara (lasten kapselit kun ovat pureskeltavia, ”karkkimaisia”).

Tuotteen sisältö on hyvin puhdas ja sopii paljon nuoremmillekin, kun lapsi vaan osaa pureskella tarpeeksi. Onhan tärkeää, että pienetkin lapset saavat kehoonsa kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Onko Juicen soft kapseleista (lasten kapseleista) tullut jotain haittavaikutuksia tai allergiaoireita?

Tiedossa ei ole haittavaikutuksista, tuotteet kun ovat niin laadukkaita ja puhtaita. Esimerkiksi sitrusallergiset tai hedelmäallergiset ovat voineet syödä näitä tuotteita ilman oireita. Toki jos on allergioita, niin on hyvä aloittaa varovaisesti ja mahdollisesti konsultoida omaa lääkäriä.

Sisältääkö lasten kapselit liivatetta?

Lasten tuotteet eivät sisällä liivatetta ollenkaan.

Sopiiko tuotteet raskaana olevalle?

Purkissa lukee ohjeistuksena, että annostus on hyvä varmistaa omalta lääkäriltä, tämä tosin johtuu mm. siitä, että tuotteita ei ole erikseen tutkittu ja testattu raskaana olevilla. Itse näen kuitenkin puhtaan ravinnon tärkeimpänä asiana, jota olisi hyvä syödä raskaana ollessa, eli jos olisin raskaana, niin itse ainakin ottaisin näitä aivan ehdottomasti! Kannattaa käyttää maalaisjärkeä ja tarvittaessa konsultoida omaa lääkäriä kun tekee päätöksiä siitä, sopisivatko tuotteet raskauden ajalle.

Onko Juice+ kallis?

Monia askarruttaa ymmärrettävästi Juice Plussan hinta. Niin minuakin aluksi. Kuitenkin jos haluaa nauttia päivittäin tuorepuristettuja mehuja, etenkin luomulaatuisia, niihin uppoaa myös rahaa. Aina ei ole mahdollisuus myöskään mehustaa joka päivä, varsinkaan koko perheelle. Se on aikaa vievää, hiukan sotkuista ja kompostiin menevää jätettä syntyy huomattavasti. Lisäksi ei tule useinkaan mehustettua kovin montaa kasvista ja hedelmää kerralla, ehkä max. 5-6 erilaista. Juice Plussan myötä saa kätevästi päivittäin n. 30 kasviksen ”mehut” nautittua. Toisaalta Juice plussan myötä myös tuoreruoan himo kasvaa, joten ravintorikkaaseen ruokaan tulee panostettua myös rahallisesti enemmän ja huonot valinnat karsiutuvat automaattisesti pois.

Mutta minä syön jo paljon kasviksia muutenkin, haluan ruokani tuoreena….?

Otan myös kalaöljyä lisäravinteena vaikka syön kalaa. Suurimmalla osalla ihmisistä omega 3-tasot ovat hälyttävässä kunnossa. Juice Plus on niin hurjan tiivistä ravintoa, se täyttää kehon ravintovarastoja ja imeytyy nopeasti. Isojen kasvismäärien sulattaminen ei ole suolistolle ihan pikkujuttu ja vaatii jonkun verran totuttelua. Kaikki tiedämme mikä olo tulee kun syö kesällä pussillisen tuoreita herneitä! Ei ole myöskään ihan yksi tai kaksi ihmistä, jotka ovat Juicen myötä huomanneet automaattisesti ruokatottumustensa muuttuvan huomattavasti terveellisempään suuntaan. Keho haluaa lisää sitä mitä sille syötetään, niin hyvässä kuin pahassakin. On helppo laittaa surutta euroja tupakkaan, karkkeihin, sipseihin ja muihin nautintoaineisiin, mutta mitä jos laittaisikin kaksi euroa päivässä kolmeenkymmeneen tiivistettyyn vihannekseen?

Miten ja kuinka nopeasti tuotteet toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan Sveitsistä ja ne toimitetaan sinun kotiovellesi Postin kautta. Yleensä toimitusaika on noin viikko tilauksen tekemisestä, eli saat tilauksen itsellesi noin viikon kuluessa.

Haluan tilata tuotteita, mutta en halua sitoutua ostamaan pidemmäksi aikaa. Onko tämä mahdollista?

Tilausvaiheessa tilauksesi tehdään sellaiseksi, että se uusiutuu automaattisesti neljän kuukauden päästä. Sinun ei ole kuitenkaan pakollista sitoutua jatkuvaan tilaukseen, eli voit laittaa heti vaikkapa tilauksesi jälkeen viestiä Juice PLUS+ asiakaspalveluun, että haluat peruuttaa jatkotilauksesi. Näin voit siis tilata vain yhden tuotapaketin ilman että sinun pitää sitoutua pidemmäksi aikaa tilaamiseen. Tilaukset voidaan siis keskeyttää milloin tahansa, kunhan siitä ilmoittaa vaan ennen kun seuraava tuotepaketti lähtee sinulle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää JUICE PLUS+ tuotteista tai lasten tutkimuksesta

Tutkimustuloksia – mitä muutoksia ihmisissä tapahtuu?

Lähes miljoona ihmistä on jo osallistunut Juicen Children’s Health Study -tutkimukseen ja tulokset osoittavat, että hedelmistä ja vihanneksista nauttimisen voi juurruttaa mieleen ja sitä juuri Juice PLUS+ edistää. Vaikuttavat tulokset näin suuren tutkimusjoukon osalta osoittaa, että muutokset tuotteita käyttävissä henkilöissä ovat todella suuret. Jopa melkein 80 % osallistujista syö nyt vähemmän pikaruokaa, juo vähemmän makeutettuja juomia ja syö päivittäin enemmän hedelmiä ja kasviksia.

Haluan osallistua lastentutkimukseen

Pääset mukaan lasten ravintotutkimukseen, kun sitoudut ostamaan tuotteet itsellesi vähintään vuodeksi ja tuolle ajalle lapsesi saa kapselit (tai mehusoftkapselit) ilmaiseksi itselleen. Tutkimukseen osallistuminen edellyttää, että tutkimukseen osallistuva lapsi on iältään 4-21 vuotta. Kysymyksiä tulee sähköpostiisi kolme kertaa vuodessa ja ne käsittelevät lapsen terveyttä, elämäntapamuutoksia ja ruokailutottumuksia.

Muita tutkimustuloksia

Juice+PLUS -tuotteista on tehty runsaasti erilaisia muitakin tutkimuksia, joiden perusteella tuotteiden toimivuus on voitu todeta. Tuotteita testataan ja tutkitaan jatkuvasti lisää erilaisissa yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Tutkimuksissa on havaittu muun muassa:

 

  • Juice PLUS+ sisältää C-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään hampaiden ja ienten terveyttä
  • Juice PLUS+ sisältää beetakaroteenia ja vitamiineja (C-vitamiinia ja foolihappoa), jotka saattavat tukea immuunijärjestelmää
  • Juice PLUS+ sisältää eri vitamiineja (C- ja E-vitamiinia ja foolihappoa), jotka auttavat suojelemaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Oksidatiivinen stressi johtuu soluja vahingoittavien happiradikaalien ja suojelevien antioksidanttien epätasapainosta (7 eri tutkimusta)
  • Juice PLUS+ sisältää foolihappoa, joka auttaa säilyttämään normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan. Homokysteiini on aminohappo ja aineenvaihduntaprosessin sivutuote. Sillä voi kuitenkin olla epämiellyttäviä vaikutuksia, minkä vuoksi on toivottua pitää normaali homokysteiinitaso veressä.
  • Juice PLUS+ sisältää C-vitamiinia, joka tukee verisuonten terveyttä