15.-21.4.2020 viikkokatsaus kortein

15.-21.4.2020 viikkokatsaus kortein

Pysytään positiivisina, tuli eteemme mitä tahansa. Tärkeintä ei ole se mitä eteemme tuodaan vaan se miten asioihin reagoimme. Valitaanko rakkaus vai pelko. Elämä ei ole ollut helppoa, mutta tiedä että olemme vahvempia kuin uskommekaan, ei luovuteta juuri ennen ihmettä. Rakastetaan itseämme ja päästetään irti asioista jotka eivät enää palvele meitä. Päästetään vihdoin irti elämämme draamoista, jotka vain pienentävät maailmankuvaamme, harhauttavat meitä, vähentävät voimaamme ja vievät kallisarvoista aikaamme. Pyydetään saada nähdä suurempi kuva, avataan silmämme todellisuudelle juuri nyt. Totuus on tarua ihmeellisempää. Yhdessä tekemällä. Hymyile maailmalle ja se hymyilee Sinulle takaisin! <3

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja, kuin jokainen meistä olisi löytämässä tässä niin pysähtyneessä hetkessä sisimmästään jotain aivan uutta ja kuin meidät olisi laitettu paikoilleen kukin omaa tehtäväämme varten tähän hetkeen. Ja miten erilaiset roolimme ovatkaan ja samaan aikaan niin samanlaiset kun soitamme täydellisesti samaan tahtiin kuin suurin ja hienoin orkesteri. Levottomuutta luo sisimpämme halu löytää juuri nyt se paikka missä meidän kuuluu olla elämässämme ja vaikka olemmekin koko ajan siinä missä meidän kuuluukin olla, olemme levottomia uuden edessä. Se on inhimillistä ja luo ymmärrystä että kaikella on aikansa ja paikkansa. Kärsivällisyyttä. Nyt jos koskaan, on oltava rehellinen itselleen aivan kaikessa, on kuunneltava sisintään entistä voimakkaammin, pienemmissäkin asioissa, pienistä asioista syntyy jotain uutta ja isoa kuin pisara meressä. Kysykäämme nyt itseltämme “miksi teen näin, onko tämä vain tapa vai palveleeko se elämääni ja kehitystäni oikeasti, palveleeko se myös muita ihmisiä” tai esimerkiksi “miksi syön tätä, se ei ravitse kehoani ja en edes pidä tästä”. Pienin askelin kohti oman sisimmän muutosta, mutta sitäkin päättäväisemmin. Se mitä muotoutuu sisällämme, niin heijastuu myös ulkopuolellamme.

Olemme itse elämämämme suurin rakkaus ja sielunkumppanimme, se mitä olemme ja millä tasolla värähtelemme, on heijastusta sille missä todellisuudessa elämme ja mitä vedämme puoleemme elämässä. Me itse päätämme miten elämämme käsikirjoitus menee, ei kukaan ulkopuolellamme. Ulkopuolisilla ei ole valtaa kertoa kuka olen tai miten tulisi elää. Elämänvirta vie kyllä eteenpäin vastusteluistamme huolimatta, helpommalla pääsemme kun emme vastustele sydämemme sanomaa ja kun antaudumme aidosti muutoksille joita on paljon näköpiirissä. Keskitytään siihen mikä on tärkeää itsellemme ja jätetään kaikki muu pois elämästämme. Yksinkertaistetaan elämää, ajatuksiamme ja ympäristöämme missä elämme. Puhdistetaan sisäiset ja ulkoiset tukokset elämästämme ja koetaan upea muutos todellisuudessamme, heti kun olemme siihen vamiit. Lähtölaskenta on alkanut. On aika tehdä asioita, joilla on oikeasti itsellemme merkitystä ja jättää loput pois. Yksinkertaistaa. Levätään ja kerätään voimia. Kiireessä emme ole kuulleet omia hienoja viisauksiamme, jotka nousevat sisimmästämme, ja ovat niin ainutlaatuisia, rakastutaan uudelleen ainutlaatuisuuteemme ja sitä kautta toisten ihmisten ainutlaatuisuuteen, olemme täällä yhdessä. Nyt on aika kuunnella viestejä ja omaa sisäistä viisauttamme, omaa sydäntämme, jos emme ole mielestämme oikeassa paikassa, kohta olemme, on ainutlaatuinen hetki juuri siihen. Rauhoitetaan mielemme, siivotaan ajatuksiamme ja siirrytään sydämeemme, omaan keskukseemme ja enemmän linjaan siitä kuka olemme ja kuka haluamme tulevaisuudessa olla. Ja näin on.

Kortit: Intuitio-kortit, Parantavat enkelit – kortit ja Gateaway oracle cards

Meditoi, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

2 kommenttia

 1. Saija

  Kiitos ❤️ Ihana ja niin rauhoittava viikkokatsaus.

  Vastaa
  • Pauliina

   <3

   Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *