Energeettinen katsaus kortein 18.9.2020

Energeettinen katsaus kortein 18.9.2020

Niin kuin te tahdotte ihmisten tekevän teille, niin tehkää te heille.” Kun ymmärrämme ja toteutamme 100% tätä ihmiskunnalle kauan sitten tuotua totuutta, tiedämme olevamme 5D tietoisuudessa. Tulemme kaikki samasta Lähteestä. Tasosta, joka on täydellistä valoa, rakkautta, hyvinvointia, tyytyväisyyttä ja runsautta. Siirrymme nyt väistämättä ihmiskuntana 3D tietoisuudesta 5D tietoisuuteen, tasolle, joka on taas askeleen lähempänä Lähdettä. Yksitellen pikkuhiljaa olemme kaikki menossa tätä uutta tietoisuuden tasoa kohti. Se on jo meissä olemassa olevana siemenenä sydämessämme alati kasvavana kipinänä, heräten tähän päivään ja hetkeen myös fyysisenä ilmentymänä poistaen sen matalavärähteisyyden ja erillisyyden mikä meitä on ympäröinyt. Matalavärähteisyyden, joka on kontrolloinut meitä jo niin pitkään, heikentäen omaa sielunkipinäämme niin massiiviselta tuntuvin keinoin, lonkerot kaikkeen olevaiseen ylettyen ja kaikilla tasoilla olemme tämän voineet tuntea olemuksessamme, niin sisällämme kuin ulkopuolellammekin. Kunnes tulee vapautumisen päivä ja kohoamme yhdessä kontrollin ohi ja yli. Jokainen omalla vuorollamme, omaan tahtiimme. Tämä on ihmiskuntana meillä edessämme nyt kun on aika, jolloin me kaikki toteutamme tätä meille tuotua totuutta ja tuo aika on nyt. On jo olemassa kaksi aikalinjaa, lomittain, vierekkäin, niin sisällämme kuin ulkopuolellammekin. Kumman minä valitsen, kumman sinä valitset, kumman me valitsemme. 3D tietoisuus värähtelee matalammalla perustuen pelkoon, manipulointiin ja kontrolliin. 5D tietoisuudessa meillä on vain ehdoton rakkaus ja hyväksyntä itseämme ja muita kohtaan, koko luomakuntaa kohtaan. Kaksinaisuuden ja erillisyyden planeetalta yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden planeetalle. Sinusta ja minusta tulee uudessa ajassamme me. Se minkä toiselle teet, teet myös itsellesi tai teet muille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän. Se mitä sinä koet niin minä koen ja se mitä minä koen niin sinä koet. Minä olen sinä ja sinä olet minä, yhdessä olemme me. Näin on jo nyt 3D tietoisuudessamme, mutta emme elä vielä sen totuuden mukaisesti ja siksi erillisyyttä, yksinäisyyttä, syrjäytymistä on vielä harhan lailla ilmentyneenä olemassaoloomme. Mutta se ei ole totuus, se on kaikki harhaa ja alamme nähdä harhan verhon läpi. Illuusiot on jo tuotu ilmi ja vapautettu. Ja näin on.

Tietty elämänvaihe on tulossa väistämättä loppuun meistä jokaisen kohdalla. Kun yksi ovi menee kiinni, toinen aukeaa. Meistä on voinut tuntua epätoivoiselta ja pakottavalta halulta nähdä ja kokea muutos ja nyt kun muutos on täällä, voi olomme tuntua haavoittuvalta. Illuusiot kaatuvat vähitellen ympäriltämme, niin yksilöinä kuin kollektiivisestikin, jotta voimme jättää taaksemme kaiken valheellisen, astua rauhanomaiseen Valon Soturin omaiseen energiaan ja toivottaa tervetulleeksi muutokset, jotka ansaitsemme. Karmalliset vanhat perheiden haavat ja mallit, uskomusjärjestelmät voidaan nyt parantaa välittömästi. Valitaan anteeksianto parantuaksemme. Nähdään valo kaikessa ja kaikissa. Rakkaudella ei ole rajoja eikä rajoituksia. Siirrytään rajoitusten yli. Otetaan aikaa kunnioittaa kuinka pitkälle olemme tulleetkaan. Jännittävät ajat ovat käsillämme. Olemme suojassa ja suojatut. Nuorat katkaistaan ja voimme tuntea olomme energeettiseksi ja selkeäksi taas. Ei ole enää tarvetta muistella entisiä pelkoon perustuvia tapahtumia ja kokemuksia, ne eivät toistu enää elämässämme. On aika henkisen ja yksilöllisen vapautumisen, yhteiseksi hyväksemme. Muurien rakentamisen sydämemme ympärillemme aika on ohi, on aika avautua sydämessämme ja luottaa tunteisiimme ja siihen ketkä elämässämme vaikuttavat. Luotetaan. Pahin on takana jo. Olemme jo menneet haasteiden läpi, jotka meille asetettiin. Otetaan askeleita unelmiamme kohti ja runsaus seuraa perässä. Antaudutaan. Levätään. Ei pakoteta. Ei niin että luulemme asioiden näin tapahtuvan kuin taikaistukusta itsestään ulkopuolisin voimin vaan antamalla sielullemme ajovuoron. Ei ole passiivisen odottelun aika tuoda meille runsautta vaan on otettava toiminnan askelia. Annetaan syvästi ja täydesti itsestämme, mitä enemmän annamme sitä enemmän saamme. Kun keskitymme siihen mitä meillä on jo kiitollisina, runsaus lisääntyy elämässämme. Muistetaan että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, meitä autetaan ja autamme toisiamme. Niin alhaalla kuin ylhäälläkin. Pyydetään niin saamme. On suurenmoisuutta ja kauneutta joka laskeutuu elämään kun todella päästämme irti ja antaudumme. Seistään vakaasti sen takana mihin uskomme, mitä sisäinen äänemme kertoo todeksi meille. Seistään niidenkin puolesta, jotka eivät voi suojella itseään. Uskotaan itseemme, toisiimme ja pidetään vakaasti kiinni siitä minkä uskomme olevan totta. On aikoja jolloin on luovutettava, on aikoja jolloin on neuvoteltava, nyt ei ole sellainen aika. On pidettävä totuudesta ylväästi ja myötätuntoisesti kiinni. Kunnioitetaan omia arvojamme, kieltämättä kuitenkaan muiden arvoja. Muistetaan mikä on tärkeintä elämässä – ehdoton Rakkaus ja annetaan merkityksettömien asioiden lipua ohitsemme. Ja näin on.

Kortit: Gateway Oracle Cards, Angels of Atlantis -kortit, Keepers of The light Oracle cards

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, hengitä, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini, joskaan tulkintoja ei ole kirjoitettu elämänohjeiksi. Jos tulkinnat resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan!

 

Kirjoitukset ja muuta oman totuuden kanssa resonoivasta ajankuvasta Facebookissa Era aurum nimellä <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *