19.8.-25.8.2020 viikkokatsaus kortein

19.8.-25.8.2020 viikkokatsaus kortein

Jokaisen aikakauden loppu on uuden alku. Illuusioita tuodaan esille ja alkaa irtipäästämisen, vapautumisen ja sisäisen työn, oman itsen parantamisen aika, se mikä ei palvele enää ja on epätasapainossa jää taaksemme oman halumme kautta. Antakaamme sisäisen tulen palaa suurella liekillä ja iloitkaamme vapautumisen energian ilosta. Astukaamme tulevaisuuteen vahvoina ja selkeinä uudesta päämäärästä. Uudet syklit ja vaiheet syntyvät kuin timantti kovan paineen alla. Jokaikisen elämässä. Sisäinen voimamme on valtava, kun sen oikeisiin asioihin vapauttaa. Vapautukaamme sisäisestä tuskastamme, kohtaamalla varjopuolemme, joka heijastelee ulkoista ja päinvastoin ja näemme kuinka ulkopuolellamme rakenteet alkavat murtua ja vapautua samaan tahtiin. Tämä sisäinen työ koskee jokaikistä maan päällä. Oma voimamme syntyy hiljaisuuden keskellä omassa sydämessämme timantin lailla. Keskittykäämme vain siihen mikä on omassa elämässämme tärkeintä, jokaisella meistä on oma totuutemme, jonka kautta luomme yhdessä kollektiivitotuuden. Jokaisen totuus ja elämänviisaus on erittäin tärkeässä roolissa etenkin nyt uuden edessä.

Sisäinen rauha ei poista kaaosta ympäriltämme, mutta mitä tahansa elämässämme ja ympärillämme tapahtuu, voimme katsoa ja tarkastella asioita sisäisestä rauhasta käsin menemättä itse mukaan kaaokseen ja draamaan. Tärkeämpää kuin koskaan on nähdä verhon läpi ja alkaa parantamaan omia sisäisiä haavojamme. Uusi maa on syntymässä, ja se joka siihen luottaa tai ei luota, ovat samassa tilanteessa ja omaa sisäistä maailmaansa heijastaen luovat koko ajan uutta. On valinnan paikka mihin energiaan on nyt kiinnittynyt, polariteetti kasvaa, kaikki tiet vievät samaan määränpäähän, joko hitaammin tai nopeammin. Se on oma valintamme. Pysytään positiivisina myrskyn keskellä innoittaen toinen toistamme omalla esimerkillämme, kuunnellen lopulta vain ja ainoastaan omaa sydäntämme. Se on tärkeintä nyt. Luottaa omaan totuuteemme, ei muiden sanaan, vain omaan sisäiseen viisauteemme. Vain näin elämän alkemia voi tapahtua. Nyt on mahdollista luoda upeita muutoksia elämäämme inspiroida muita tekemään samoin. Olemme tulleet pitkän matkan sieluina ja voimme taas alkaa yhdistymään erillisyyden sijaan. Se on suurimpia hetkiämme ihmiskuntana.

Ilmaistaan todelliset tunteemme vapaasti ja rakastavasti. Se on helpommin sanottu kuin tehty ja joskus voimme tuntea olevamme kuin ansassa, mutta emme kuitenkaan todellisuudessa ole. Luomme itse ajatuksillamme oman vankilamme. Vapautuminen tulee mahdolliseksi sillä hetkellä kun ymmärrämme itse voivamme olla vapaa. Kaikki elämässä tapahtuva on valintojemme tulosta ja meillä on joka hetki vapaus valita toisin. “Minun on pakko” ajatus voidaan muuntaa helposti omasta halustamme käsin. Pakkoa ja ulkopuolista painetta ei ole, suunnatkaamme huomiomme sisäämme ja luottakaamme vain sisäiseen viisauteemme, ei ulkopuoliseen “pakkoon tai ohjeistukseen” asioiden tilasta. Ulkoa tullutta ohjeistusta on helppo seurata, mutta mikä on oma ohjeistuksemme elämässämme sisäisestä maailmastamme ja viisaudestamme käsin kuunneltuna? Antaudutaan koko sielullamme elämänvirtaan ja päästetään irti kontrollista niin sisäistä kuin sitä kautta ulkoisestakin. Avatkaamme siis sydämemme, kaikki on hyvin juuri nyt <3 Ja näin olkoon.

Kortit: Keepers of light – oracle cards, Parantavat enkelit -kortit, Gateaway Oracle Cards,

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, hengitä, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *