22.-28.4.2020 viikkokatsaus kortein

22.-28.4.2020 viikkokatsaus kortein

Onko maailmamme kääntymässä päälaelleen, ehkä. Se mikä on väistämätöntä tapahtuu kun aika on oikea. Kuljetaan päättäväisesti eteenpäin eikä lannistuta vaikka tiellemme välillä asetetaan haasteita ja esteitä. Olemme vanhan lopussa ja olemme uuden alussa. Sisäinen rauhamme ja päättäväisyytemme vie meidät kohti voittoa. Olemme ehdottomasti oikealla tiellä ja ihmeiden aika ei ole ohitse. Jatketaan samaan malliin, vaikka joskus voimme turhautua aikaan ja sen riittävyyteen tai riittämättömyyteen. Muistetaan että aika on suhteellinen käsite ja jälleen että nyt-hetki sanelee kaiken tulevan. Mitä tunnet nyt, nyt, entäs nyt? Ja näet tulevan. Olemme ajassa, jossa meidän on horjumatta seistävä sen takana mihin uskomme. Kaikki on suurta suunnitelmaa. Hengitetään, pysytään sydämessämme ja totuudessamme. Nyt ei ole aika miellyttää muita tai taipua paineen alla. Kaikki osapuolet tulevat olemaan näin tyytyväisiä. Välillä muut eivät välttämättä näe omaa polkuamme kuten sen itse näemme ja eivät ole valmiita näkemään asioita kuten me itse näemme. Voimme vain tehdä parhaamme selvittääksemme muille näkemyksiämme, mutta puolusteluun ei ole tarvetta. Tiedämme mitä teemme ja meitä tuetaan valtavasti.

Muistakaamme että olemme täällä esittämässä omaa rooliamme. Elämästä toiseen samojen ympäröimänä. Jos kaiken hidastaisi ja katsoisi kauempaa, voisi nähdä miten jokainen askel, teko ja sana kietoutuvat kokonaisuudeksi. Emme saa vähätellä pieniä tekojamme, koska joskus pienikin liike muuttaa koko tarinan. Jokaisella teollamme ja sanallamme on merkitys. Elämme historiallista aikaa, jolloin kunkin on löydettävä sisimmästään valon soturi ja päätettävä kenen pussiin pelaamme. On tullut aika ottaa oma voimamme takaisin sisimmässämme ja ryhtyä vihdoin pelaamaan tätä roolipeliä tosissamme. Olemme kaikki yhtä. Ja yin ja yan, valo ja pimeys, feminiinisyys ja maskuliinisuus kaikki on löydettävissä jokaisesta meistä ja on nyt tasapainotettava. Vasta kun olemme tarpeeksi rohkeita katsomaan ja hyväksymään myös ne puolet itsessämme, jotka mieluusti piilottaisimme, vasta silloin voimme sanoa tuntevamme itsemme. Silloin voimme olla ehjiä. Näin saavutamme sisäisen rauhan sisimmässämme, luonnollisen mielentilamme ja ymmärrämme toisia itsemme kautta ja voimme nähdä itsemme toisessa. Ilman toista ei ole toista tällä vielä kaksinaisella planeetallamme, äiti maan kamaralla ja olemme kaikki yhtä elollisten kesken. Kun me jokainen kuuntelemme sydämemme resonointia, luomme yhdessä elämän kauneimpana. Tarkoituksemme ei ole etsiä rakkautta vaan löytää ne kohdat itsessämme, jotka estävät rakkauden. Rakastetaan itseämme ja näin voimme jakaa rajatonta rakkautta myös toisillemme.

Kortit: Viestejä enkeleiltä -kortit, Angels of Atlantis-kortit ja Intuitio-kortit

Meditoi, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *