26.8.-1.9.2020 viikkokatsaus kortein

26.8.-1.9.2020 viikkokatsaus kortein

Minä olen se joka minä olen. Minä olen se joka minä olen. Minä olen se joka minä olen. On tullut aika tulla siksi joksi meidän on tultava tässä muutoksen ajassa, tässä elämässä. Kaaoksessa, kiukussa, vihassa, draamassa vallitsee katalyytti tulla siksi joksi olemme tulleet tänne Äiti maan kamaralle olemaan omina sieluinamme oman tehtävämme edessä, hyödyttäen niin Äiti maata kuin koko ihmiskuntaa, jokaista elollista linjautumaan uudelleen, uudelle tasolle. Pienimmätkin ajatuksemme, sanamme ja tekomme auttavat tätä suurta kollektiivia nyt ymmärtämään oman paikkansa ja järjestyksensä täällä. Pienestä suureen, suuresta pieneen, elämänkiertokulku on aloitettava hengityksellä äiti maan tahtiin suurena kollektiivina sekä pienenä osana suurta kollektiivia, jokaisen meistä.

Olemme kulkeneet jo niin pitkän matkan täällä, on tullut aika, on todellakin tullut. Kaikki muuttuu iloksi ja runsaudeksi ennen kuin huomaammekaan. Olemme vihdoin tulleet erittäin merkittävään kulminaatiopisteeseen. Ei ole sattumaa keneen elämämme aikana tutustumme, ketä vedämme puoleemme, ketkä elämässämme käväisevät tai ketkä ovat tulleet jäädäkseen, mikään ei ole niin ikuista kuin rakkaus, sielujen yhteys ja elämän kiertokulku. Kuten aiemminkin olemme vahvasti ihmiskunnan kollektiivina teemassa “Se mitä sisällämme niin myös ulkopuolellamme”. Mutta mitä vedämme puoleemme jos emme ole autenttisia omia itsejämme vaan pienennämme kuin ohjelmoituina ja nukuksissa itsemme sopivaan lokeroon muiden hyväksyntää hakien, näennäisen valheellisen ympäristön luomaksi kuvaksi. Kun teemme näin, olemme kuin lauma lampaita, jota on kenen tahansa ulkopuolisen helppo ohjailla, vankina omalta itseltämme, vankina näennäisesti muiden mielipiteiden ja hyväksynnän vuoksi ymmärtämättä että olemme yhtä emme erillisiä, emmekä ymmärrä että toisten mielipiteitä ja hyväksyntää ei ole näin ollen olemassakaan, on vain oma itsemme ja oma mielipiteemme eli se joka minä olen. Kun kaikki pelaamme tätä elämän peliä näillä erillisyyden säännöillä lopputuloksena on 3D tietoisuus, jossa kukaan ei ole se joka on, vaan on onnettomassa itsensä luomassa vankilassa vedoten tähän erillisyyden valheelliseen verhoon, joka on ollut liian pitkään ihmiskunnan varjona aiheuttaen tuskan ja epätasapainon itsemme, kollektiivin ja äiti maan linjaukseen, siihen kuka kukin olemme ja jossa olemme henkisinä olentoina liian pienessä tiheydessä päästämään vapaaksi sen suuren uskomattoman moniulotteisen hengen joka oikeasti olemme. Voimamme on tässä ja nyt. Minä olen se joka minä olen. Minä olen se joka minä olen. Minä olen se joka minä olen.

Meillä on suuri tarkoitus ja suuri tehtävä kollektiivina ja toistemme elämässä, joka ikisellä meistä. Olemme jumalallisia rakkauden olentoja, olemme tehneet jo niin paljon hyvää tässä maailmassa. Olemalla niin aidosti kun pystymme olemaan sitä jota olemme tänne tulleet olemaan, askel kerrallaan. Se riittää, mutta olemmeko linjassa todellisen itsemme kanssa vai pienennämmekö itseämme toistemme edessä turhaan ja emme puhu aitoa sydämemme kieltä ja tukimme aidon tietoisuutemme. Minä olen se joka minä olen on luonnollinen olotilamme, se joka olemme olleet, se joka olemme ja joksi olemme tulossa. On aika avata sydämemme todellisille hengenheimolaisillemme, vetää heitä puoleemme ja yhdistyä yhdeksi näennäisen erillisyyden valheesta. Tulla esille piilosta ja puhua omaa totuuttamme, elää omannäköistä elämäämme, joka on linjassa vain ja ainoastaan sen kanssa kuka olemme. Näin yhdistymme yhä enemmän omaan sielunryhmäämme ja elämäntehtäväämme, kutsumme vielä nukuksissa olevia mukaan matkallemme, herättäen heidät esimerkillämme silloin kun on heidän aikansa herätä elämälle. Samalla elämämme linjautuu olemaan yhtä uudenlaisen äärettömän runsauden kanssa, jokainen elämänalueemme uusiutuu, koska olemme se joka olemme, vihdoin…on tullut aika ja ymmärrämme elämän uskomattoman ilon ja kiitollisuuden olla elossa, juuri nyt.

Tulkaamme rohkeiksi valon sotureiksi, joksi olemme syntyneet tähän maailmaan. Henkinen tuli kasvaa ja palaa sisällämme. Tunnistakaamme oman sielumme voima, joka on suurempi kuin uskommekaan. On aika luottaa itseemme ja vain itseemme. On aika tehdä uskon hyppy tuntemattomaan luottaen omaan sisimpäämme ja sen kompassiin hyläten tuttu ja turvallinen valhe. Ensin muutos sisällämme on väistämätön heijastuen ulkopuolellemme, askel kerrallaan, ei väkisin mutta oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Voimme kukin kysyä itseltämme mikä se on, josta kuuluu nyt päästää irti? Pidämme usein liian lujaa kiinni vanhoissa ajatusmalleista, tunteista tai tilanteista, joista pitäisi päästää irti, näin asiat menevät usein vain huonompaan suuntaan, kuihdumme henkisinä olentoina, menetämme oman voimamme. Kun hengitämme hitaasti, rauhallisesti ja syvään on helpompi päästää irti, antautua huolillemme ja antaa ihmeen ilmetä elämässämme, kuin itsekseen. Meitä suojellaan kaikelta pahalta. Vaikein aika on jo takanapäin. Voimme huokaista helpotuksesta ja tuntea olomme turvalliseksi. Voimme olla varmoja, etteivät alemmat energiat pääse suojelevan kenttämme lävitse. Olemme voiton puolella. Voimme tuntea olomme turvalliseksi ja tyyneksi ulkoisten olosuhteiden hakiessa vielä viimeistä henkäystään tässä vuosituhansia kestäneessä kestämättömyydessä. Pysytään rauhassa, luotetaan hyvään itsessämme ja toisissamme. Me kaikki etsimme henkistä vapautusta. Kun saavutamme sen sielumme leijailee ylöspäin kuin kotka humaltuen jumalallisen rakkauden voimasta kohti kevyempää ja korkeampaa tiheyttä tietoisuudessamme. Nähdään valo maailmassa. Ja näin on.

Kortit: Angels of Atlantis -kortit, Keepers of light – oracle cards, Parantavat enkelit -kortit

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, hengitä, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini, joskaan tulkintoja ei ole kirjoitettu elämänohjeiksi. Jos tulkinnat resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan!

Kirjoitukset Facebookissa Era aurum nimellä <3

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *