29.4.-5.5.2020 viikkokatsaus kortein

29.4.-5.5.2020 viikkokatsaus kortein

Meillä on päätösvalta täytämmekö elämämme ihmisillä, jotka luovat positiivisuutta ympärillämme vai täytämmekö sen ihmisillä jotka vievät energiaamme tai peräti tuovat negatiivisuutta ja vääryyttä elämäämme. Joskus huomaamme että olemme jääneet kiinni ihmisiin, jotka eivät palvele korkeinta parastamme. Tällöin tavallaan juutumme kiinni menneeseen. Anteeksianto ei tarkoita, että hyväksymme sopimattoman käytöksen itseämme kohtaan. Se tarkoittaa että päätämme enää olla kantamatta kipua sydämessämme kokemastamme. Kun olemme anteeksiantamattomia sydämessämme, olemme pysähtyneet katkeruuden sekä uhriutumisen tilaan, jonka taakka on itsellemme tarpeettoman suuri. Joskus voimme jäädä anteeksiantamattomuuden tilaan myös ulkopuolisia tahoja kohtaan, emme ole kokeneet ehkä henkilökohtaista vääryyttä, mutta kohdanneet jotain sietämätöntä, joka jämähtää sydämeemme katkeruudeksi. Anteeksiannolla vapautamme itsemme taakasta. Pyydä Arkkienkeli Jofielia avustamaan anteeksiannossa niin itsellesi kuin muillekin asianomaisille.

Olemme oppimassa uudenlaista armollisuutta itseämme kohtaan, oppimassa olemaan laittamatta itseämme liian koville ja on ollut aika levon ja rauhoittumisen. Löytääksemme jälleen sisäisen rauhamme. Kun antaudumme tilanteelle on ihmeitä luvassa. Ympäröikäämme elämämme kaikella kauniilla, aina ei tarvitse olla käytännöllinen ja järkevä. Elämämme tarkoitus ei ole puurtaa kaikkina päivinä yltiövastuullisesti – näennäisesti itseämme varten. Ketä varten oikeastaan puurramme? Suunnataan huomiomme siihen mitä haluamme, eikä siihen mitä emme halua. Vartioikaamme ajatuksiamme huolellisesti, sillä ajatuksemme luovat kokemuksemme. Antakaamme itsellemme lupa olla onnellinen ja kokea kiitollisuutta kaikesta mitä meillä jo on. Luokaamme oma viihtyisä tila, joka täyttää meidät tyytyväisyydellä ja kauneudella. Varjelkaamme ystävyyssuhteitamme. Nähkäämme kaikessa kauneutta kaikin aistein. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Kuka minä olen? Kuka sinä olet? Keitä me olemme? Olemme yhtä. Sen minkä teemme toiselle teemme itsellemme. Elämästä toiseen valitsemme roolimme omassa ja toistemme elämässä, jotta saamme kasvaa kukoistukseemme. On aika lopettaa toisten tuomitseminen eli itsemme tuomitseminen. On aika hyväksyä itsemme ja toisemme sellaisina kuin olemme. Ainutlaatuisina. Jakakaamme omat syvimmätkin osat toistemme kanssa, olemalla rehellinen itsellemme. Näytetään kuka kukin on sisimmiltään ilman pelkoa tulla tuomituksi. Päästetään irti kaikesta keinotekoista. Kun päästämme irti epätasapainoisista tilanteista, jumalallinen valo pääsee loistamaan. Mitä vapaammin annamme itsestämme pyyteettä toisille sitä enemmän universumi antaa meille itsellemme takaisin. Voimme antaa vain sen verran toisillemme kuin meillä on kapasiteettia ottaa vastaan. Annetaan anteeksi toisillemme ja näin voimme antaa anteeksi myös itsellemme.

Kortit: Gateaway Oracle Cards, Angels of Atlantis -kortit ja Parantavat enkelit -kortit

Meditoi, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *