6.5.-13.5.2020 viikkokatsaus kortein

6.5.-13.5.2020 viikkokatsaus kortein

Millainen on oma maailmankuvamme? Mikä on oma totuutemme ihmiselämästä? Onko se itse tutkimaamme tietoa vai onko se ympäristömme esim. koulusta oppimaamme tai median meille kertomaa tarinaa? Kuunnelkaamme nyt sisäistä viisautamme ja eheytykäämme sisältä käsin. Todellinen viisautemme on sisällämme ja se on sydämen viisautta, jonka kuulemme hiljentymällä. Viisautemme syntyy elämällä ja kokemalla. Viisauttamme on ymmärtää, että kaikesta voi oppia ja oivaltaa. Viisauden siemeniä on ripoteltu kaikkeen olevaiseen. On aika etsiä vastauksia ja kysyä kysymyksiä, kuunnella ja jakaa viisauttaan. Kun etsimme löydämme. Kuunnellaan intuitioamme, koska sydämemme viisaus kertoo vastauksen kaikkeen kun vai kysymme.

Toimitaan rohkeasti. Sisäinen äänemme kertoo, mitä tehdä tässä tilanteessa. Luotetaan vaistoihimme ja uskotaan itseemme. Vaikka tieto, jonka saamme olisi vastoin kaikkea mitä olemme tähän asti uskoneet, sisäisen kompassimme, intuition avulla löydämme perille ja totuuden äärelle. Olemme prosessissa, olemme menossa kohti uudenlaista maailmaa. On hienoa elää tällä hetkellä äiti maan pinnalla. Historiallista. Sukeltakaamme rohkeasti syvemmälle, olemme niin tottuneet olemaan pinnalla ja mukavuusalueellamme, mutta nyt on aika syventää maailmankuvaamme. Ilman epämukavuusalueella menoa harvoin syntyy mitään uutta. Ja epämukavuusalueelle menoon on jokaisella yksilöllä aikansa ja paikkansa, henkilökohtaiset planetaariset syklit. Myös kollektiivilla on oma sykli eli meillä kaikilla yhdessä on yhteinen sykli, jossa yksilönä olemme osana omall syklillämme. Olemmehan yhtä. Muutoksia on nyt luvassa. Päästetään irti vanhoista uskomuksista ja kangistuneista ajatusmalleistamme. Tehdään jo heti tänään jotain uudenlaista. Leikkikäämme että käännämme kaiken nurinkurin, jolloin näemmekin asiat ihan toisesta näkökulmasta. Ja uusi kultainen aikakausi voi alkaa.

Kortit: Viestejä enkeleiltä – kortit, Intuitio -kortit, Angels of Atlantis -kortit

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *