8.4.-14.4.2020 viikkokatsaus kortein

8.4.-14.4.2020 viikkokatsaus kortein
Päätin tänään korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini. Jos tulkintani resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan! <3 Huom! Tulkinnat on tehty vain viihteellisessä mielessä.

Viikkokatsaus 8.4.-15.4.2020

On tuntunut, että olemme jumissa omissa ajatuksissamme, elämän tilanteissamme, mutta tällä viikolla uutta energiaa virtaa elämäämme ja kutsuu meitä vapauttamaan itsemme ajatusmalleista “miten kaiken pitäisi olla”, sen sijaan nyt kuuluu vain sallia ja antautua elämän virtaan vastustelematta muutosta, ottaa se vastaan mitä tuodaan elämäämme. On myös aika luopua kaikesta joka ei enää palvele meitä ja antautua muutokselle joka on nyt hyvin konkreettisesti käsillä meidän jokaisen äiti maan pinnalla asuvan ihmisen elämässä. On tehtävä valintoja, oikeaa ja väärää valintaa ei ole, jokainen valinta on oikea, varsinkin kun se resonoi sydämemme kanssa ja tällöin vie meitä askeleen eteenpäin oikeaan suuntaan, jos tuntuu että suunta on väärä, voimme muuttaa suuntaa aina uudelleen. Tämä tietoisuus poistaa turhat pelot valintojen tekemisestä ja vapauttaa elämäämme uudelle. Pyydä Arkkienkeli Urielia näyttämään sinulle vaihtoehtoisia vaihtoehtoja valintoihin.

Voit luottaa että meidät on kuultu halustamme kokea ideaali rakkauden ilo, niin uuden kuin olemassa olevan suhteen energioissakin. Tämä on yleensä merkki ettei aitoa rakkautta ole ehkä koettu hetkeen elämässämme. Nyt ei ole aika riippua ajatuksissaan menneessä tavassa olla suhteessa, vaan tiedostaa ja valmistautua olemaan uudella tavalla suhteessa tai omaksua uusia tapoja rakastaa. On upea aika muutokseen rakkauden määritelmässä, olemmehan kaikki yhteydessä toisiimme.

Uudet mahdollisuudet avautuvat meille nyt vahvemmin kuin hetkeen. Jos nyt mieleemme nousee unelmia ja toiveita, on niihin tartuttava kirjaimellisesti ja päätettävä heti ottaa toiminnan askelia niitä kohti. Askeleet voivat olla kuinka pieniä tahansa, mutta askelia on otettava heti näiden aatteiden noustessa mieleemme. Ole valmis sanomaan kyllä, kun eteemme tuodaan  tilaisuuksia. Älä anna epäilykselle sijaa. Ansaitsemme kaiken tämän mitä meille nyt tuodaan. Meille voi nousta nyt sisimmästämme tunne että tätä hetkeä varten olemme eläneet, nyt on aika jakaa jotain muille oppimastamme, jonka olemme sisäistäneet oman matkamme varrella. Olemme saattaneet pienentää itseämme tähän hetkeen asti ja miettineet ehkä toisten tuomitsevan meidät, mutta olemme valmiit astumaan omaan voimaamme joka päivä enemmän ja enemmän, ottamaan askeleita omaa elämäntehtäväämme kohti rohkeammin kuin koskaan aikaisemmin. Herkkyytemme ja haavoittuvuutemme on oikeastaan suurin vahvuutemme, koska luotamme omaan sieluumme ja tätä osaa meistä ei voida koskaan hajottaa. Olemme upeita opettajia ja johtajia omassa elämässämme ja maailma tarvitsee meitä nyt. Universumi on tukenamme, joten astutaan rohkeasti eteenpäin ja jaetaan toisillemme kaikki mitä olemme elämässämme omalla polullamme oppineet.

Muistakaamme hengittää tässä hengästyttävässä hetkessä. Otetaan aikaa kunnioittamiselle, miten pitkälle olemme jo tulleet. Tietoisuutemme, itsemme parantamisen ja koko matkamme nousu korkeammalle tasolle auttaa meitä nyt pääsemään kiitollisuuden ja kaiken kauniina näkemisen tilaan. Tässä hetkessä on kaikki mitä tarvitsemme. Mennyt on muistikuva ja tuleva on mielikuva, mutta nyt on nyt, ainutlaatuinen hetki jota emme enää koe uudelleen. Hyväksytään tämä hetki sellaisena kuin se on ainutlaatuisena lahjana.

Kiitos, kiitos, kiitos <3

Käytetyt korttipakat: Angels of Atlantis, Intuitio-kortit, Keepers of light – oracle cards

2 kommenttia

 1. S

  “Mennyt on muistikuva ja tuleva on mielikuva” – hienosti sanottu 👌

  Vastaa
  • Pauliina

   <3

   Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *