9.9.-15.9.2020 viikkokatsaus kortein

9.9.-15.9.2020 viikkokatsaus kortein

On hiljentymisen ja sisäänpäinkääntymisen aika. Syksyn pimenevät illat muistuttavat tästä meitä. Oma sisäinen parannustyömme kutsuu meitä, työtä jota kukaan muu ei voi tehdä puolestamme. Tämä ei välttämättä tarkoita isoa operaatiota sisimmässämme, vaan sitä että muistamme olla läsnä itsellemme ja itsessämme. Vain niin voimme olla myös aidosti läsnä toisillemme. Kohdata varjopuolemme, usein elämän kriisien kautta puhdistamme olemistamme suuresti ja sitä kautta myös ihmiskunnan kollektiivitietoisuuden olemista. Olemme yhtä, kaikki vaikutamme kaikkeen ja kaikkiin olemisellamme ja päinvastoin. Muistetaan hengittää, annetaan tunteiden tulla ja mennä, niin kuin ne on tarkoitettu tulevan esiin ja irtipäästetyiksi, kategorisoimatta onko tunne “hyvä vai huono”, se vain on, se tulee ja se menee. Jatkuvaa kiertokulkua kuin hengitys, elämä ja luonto itse. Itsekkyys terveellä tavalla on meille tärkeää, kun käännymme sisimpäämme. On aika ottaa aikaa itsellemme mm. rauhoittumiseen, meditoimiseen, terveellisen sielua ja kehoa ravitsevan ravinnon äärelle kuin nyt itse tunnemme itsellemme ja kehollemme tarpeelliseksi, jokaiselle yksilölle on oma tie itsensä äärelle ja sitä terve itsekkyys tukee. Näin kehoomme pääsee virtaamaan enemmän valoa ja pääsemme enemmän yhteyteen oman voimamme ja iänikuisen viisautemme kanssa. Sisäinen viisaus on kompassimme tämän 3D tiheyden läpi ja sen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää antaa itsemme tulla siksi mitä haluamme maailmassa nähdä. Mielipiteemme harvoin muuttavat maailmaa, vaan kunkin oma värähtelytaso ja se mitä kukin meistä on itsellemme ja toisillemme. Ja vain on.

Erillisyyden aika on ohi, olemme tulleet sen tien päähän. Emme ole luotuja erillisiksi olennoiksi vaan olemme yhtä. On aika tuoda tämä universaali totuus fyysiselle tasolle. Vain illuusion verho pitää meitä erillään toisistamme, mutta alkaa rakoilemaan kohotessamme pikkuhiljaa ja päästää meitä koko ajan enemmän osaksi toisiamme. Olemme niin tottuneet olemaan varovaisia toistemme seurassa, kätkemään ajatuksemme ja mielipiteemme ja näin kätkemään oman itsemme ja tunteemme jopa itseltämme. Nyt meidän on aika astua esiin, kunkin meille ominaisen olemisen myötä ja seisoa rohkeana sellaisena kuin olemme. Sisäisen viisautemme voimin pystymme siihen helposti näin päättäessämme. Hyväksymällä itsemme myötätuntoisesti ja ehdottoman rakkauden voimin, hyväksymme myös muut, automaattisesti sellaisina kuin he ovat. Näin lähetämme korkeavärähteistä energiaa toisillemme, tullen meille takaisin ja saamme hyväksyntää ja ehdotonta rakkautta myös itsellemme. Jos voimme nähdä toisemme paremmin, emme enää pelkää toisiamme. Sytytetään yksitellen tulitikkumme palamaan ja näin valaisemme lopulta koko maailman – yhdessä.

Kaikki eivät aina halua parastamme tai ole meille hyväksi, tietämättään tai tiedostaen, tässä vielä niin fyysisyyden tiheässä ilmentymässä mutta saamme itse valita mihin keskitämme oman energiamme sitä lisäten, kenelle tai mille annamme aikaamme ja energiaamme. Kaikki ei ole aikamme arvoista tai energia ei ole oman energikenttämme tasolla. Kuka tai mikä tuo parhaat puolemme esiin tai kuka tai mikä vie hyvät energiamme ja saa meidät negatiivisen värähtelyn ansaan, madaltaen hetkellisesti omaamme. Saamme olla valikoivia, se ei ole itsekästä vaan meidän on laitettava itsemme ja oma hyvinvointimme aina ensimmäiselle sijalle. Kuunneltava mitä sydämemme meille kuiskaa ja oltava läsnä itsellemme. Vain silloin voimme olla aidosti läsnä ja avuksi myös muille. Tämä ei myöskään tarkoita sitä että emme välittäisi muista, täysin päinvastoin. Se mikä palvelee meitä yksilöinä, palvelee aina myös muita ympärillämme. Ympäröidään itsemme ihmisillä, jotka tukevat kasvuamme ja hyväksyvät meidät sellaisina kuin olemme, kutsutaan omaa sielunryhmäämme, on aika yhdistyä. Sama pätee informaatioon. On meidän käsissämme valita millaista informaatiota otamme vastaan vai otammeko, resonoiko se aidosti itsellemme vai tuntuuko jokin olevan kuin hieman pois raiteiltaan. On todellakin otettava oma voimamme käyttöön ja seistävä sen takana mitä ja mihin uskomme sen resonoivuuden myötä. Resonointi kyllä kuuluu kilometrien päähän sydämessämme, sitä emme voi lopulta olla huomaamatta. Terve itsekkyyteemme, intuitiomme ja erottelukykymme ovat tärkeimpiä ominaisuuksiamme myötätunnon ja ehdottoman rakkauden ohella tätä uutta kultaista aikakautta kohti navigoidessamme, uutta korkeutta kohti ja lähemmäs omaa sielunryhmäämme. Omaa sydämen perhettämme kohti. Rakastetaan itseämme ja rakastetaan sitä joksi olemme kaikki ykilöinä ja yhdessä tulossa. Ja näin on.

Kortit: Angels of Atlantis -kortit, Parantavat enkelit -kortit, Gateway Oracle Cards

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, hengitä, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini, joskaan tulkintoja ei ole kirjoitettu elämänohjeiksi. Jos tulkinnat resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan!

Kirjoitukset Facebookissa Era aurum nimellä <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *