JUICE PLUS+ – parasta vihannesten ja hedelmien jälkeen!

JUICE PLUS+ – parasta vihannesten ja hedelmien jälkeen!

Ravintoasiat ovat olleet sydämen asiani jo pitkään. Olenkin aikeissa tutustuttaa kaikki halukkaat sen vuoksi mielettömiin JUICE PLUS+ -tuotteisiin. Ennen kuin pääsen asian kanssa hyvin käyntiin voit jo halutessasi tutkia mitä kaikkea ihanaa tuotesarjalla on antaa >>JUICE PLUS+ shop. Minulle ja lapsilleni tuotteet, etenkin vihannes,- hedelmä,- ja marjakapselit ovat antaneet uutta energiaa, makeanhimon vähentymistä ja uudenlaista energisyyttä.

Törmäsin tuotteeseen jo pari vuotta sitten, mutta jostain syystä epäilyt voittivat kokeilunhalun. Onko tämä taas yksi terveysalan “huijaustuote”? Tuotetta kuitenkin suosittelivat mielestäni luotettavat henkilöt ja se kiinnosti jäi mieleeni. Nyt tämän vuoden elokuussa tuote tulikin sitten taas eteeni. Hyvä ystäväni antoi muutaman viikon kokeiluun vihannes- ja hedelmäkapselit sekä hieman suklaajuoma-jauhetta. Olo oli todella hyvä ja jo muutaman päivän kokeilun jälkeen energiatasoni olivat mielestäni samalla tasolla kuin aiemmin kun olin ollut 5kk 100% raakaravinnolla (smoothiet, salaatit ja mehustus). Epäilykset siis hävisivät samantien.

Hiukan sitten tuli taukoa ennen kuin tilasin syyskuussa itselleni ja pojalleni tuotteet lastentutkimuksen kautta. Siinä välissä ehti flunssakin alkaa, mutta kun aloin syödä uudelleen kapseleita meni vain pari päivää ja kapselit alkoivat tehdä tehtävänsä. Liekö sattumaa vai mitä?  Omalla kohdallani on ollut taipumusta poskiontelotulehdukseen johon ei ole auttanut muu kuin antibiootit (onneksi kyllä tosi harvoin).

Lyhyesti tuotteesta: Kyse on Juice PLUS+ tuotteista. Sillä mitä keholle tapahtuu, kun sille annetaan 30 eri kasvin parhaat osat hyvin imeytyvässä muodossa? Juicen tuotteet ovat raakaravintoa, kasveista, hedelmistä ja marjoista mehustettua ainesta. Nämä eivät ole siis varsinaisesti vitamiinivalmisteita, ne ovat ennemminkin ravintoa. Niissä on kaikkiaan 30 eri kasvin fytoravinteet, kasvien kokonainen fytokemia. Ne tekevät Juice PLUS+ tuotteista erittäin ainutlaatuisia. Itse vertaan kokemusta Juice+ -tuotteiden kanssa kokemukseeni raakaravinnosta, jossa söin 5 kuukauden ajan ainoastaan suuret määrät päivittäin salaattia, smoothieita ja mehustamiani mehuja ja voin paremmin kuin ikinä…mutta voiko sen toteuttaa näinkin? Katso lisää (vimeo, Susanna Tanni)

Kirjoitan omista kokemuksistani lisää mahdollisimman pian, mutta jos tuotteet alkavat jo nyt vetää sinua puoleensa, niin voit olla yhteydessä niin kerron mielelläni lisää.

Haluatko jo kurkata mistä näitä saa? Klikkaa tästä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *