Minä olen -affirmaatio

Minä olen -affirmaatio

Rakas sielu sano nämä sanat ääneen tai mielessäsi, niin monta kertaa ja niin monena päivänä peräkkäin kuin tunnet tarvetta. Hae rauhallinen paikka ja hetki vain itsellesi. Voit laittaa taustalle soimaan rentouttavaa ja rauhallista musiikkia ja voit lisäksi sytyttää kynttilän. Rauhoita mielesi ja hengitä syvään nyt kaunista ja voimaannuttavaa elämänenergiaa ensin sisään ja hengitä nyt ulos sydämesi kautta, uudelleen hengitys sisään ja hengitys ulos, toista vielä kerran, nyt voit hengittää omaan tahtiin. Toista seuraavaa:

Minä valitsen olla onnellinen. Minä olen onnellinen. Minä olen oman päiväni mestari, asiat tapahtuvat ilman kontrolliani ja se on luonnollinen tapa elää, kuinka reagoin tapahtumiin on oma valintani. Kaikki mitä koen tänään on osa oppimisprosessiani kiitollisuudessa ja rakkaudessa. Kävelen polkuani ja elämä tukee minua kaikin mahdollisin keinoin. Minä olen rakastava sielu ihmiskehossa. Minä olen täällä oppiakseni, kasvaakseni ja muistaakseni, että olen osa jotain paljon suurempaa. Valitsen kunnioittaa sitä totuutta elämällä sitä totuutta. Minä olen hellä ja rakastava itseäni kohtaan. Minä olen rakkauden, kunnioituksen ja ystävällisyyden arvoinen. Minä säteilen rakkautta, minä sallin runsauden virrata vapaasti kauttani. Kaikki mitä etsin, etsii minua. Kaikki mitä etsin on jo minussa. Kunnioitan itseäni, hyväksyn itseni, rakastan itseäni. Minä valitsin olla äiti maan pinnalla tähän aikaan maapallon historiassa, tehdäkseni positiivisen muutoksen maailmassa ja minä kunnioitan tätä mahdollisuutta joka minulle on annettu. Minä valitsen olla onnellinen, olen läsnä tässä ja nyt.

Tästä päivästä tulee erittäin hyvä päivä. Minä olen kiitollinen hyvinvoinnin tunteesta, joka täyttää tietoisuuteni joka päivä. Minä löydän aina uusia asioita, joita arvostaa elämässäni. Minun mieleni ja sydämeni ovat parhaat ystävät keskenään. Minä menen helposti uusien kokemusten virrassa ja olen linjassa sisäisen voimani kanssa. Tämä on minun elämäni. Vapaan tahtoni avulla voin valita ja minä valitsen tehdä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Minä säteilen iloa. Minä olen tärkeä osa universumia. Minä olen kotona kehossani, minä olen kotona universumissa. Minä kunnioitan itseäni, siksi teen enemmän sitä mikä tuottaa minulle iloa, ja niin levitän iloa ympärillenikin. Tämä on minun elämäni ja vapaan tahdon avulla voin valita joka hetken. Vedän puoleeni rakkautta, suvaitsevaisuutta, hyväksyntää, kiitollisuudessa ja rakkaudessa kävelen tätä elämänpolkua. Elämä tukee minua kaikin mahdollisin keinoin. Tänään kylvän siemenet huomiseksi ja valitsen siemenet huolella. Minne keskitän huomioni, sinne energia virtaa. Minä ansaitsen rakkautta ja se ympäröi minut. Minä olen puhdas elämänvoima ihmiskehossa, minä olen elämä. Kaikilla olennoilla on oma ainutlaatuinen elämänpolkunsa, olemme kaikki perhettä ja äiti maa on kotimme. MInä olen joustava muutoksissa, jotka tapahtuvat elämässäni ja mitä enemmän hyväksyn muutokset sitä helpommalta ne tuntuvat, koska muutos on luonnollinen merkki elämästä. Se on merkki elämästä ja minä valitsen elämän. Minä olen valo ja ihmiset joita tapaan tuntevat sen energian minussa. Minä olen positiivinen ajattelija, olen voimakas ajattelija, minä olen tietoinen ajattelija. Minä hyväksyn että elämä on matka, kaikki mitä tapahtuu on osa suurempaa kuvaa, suurempaa kokonaisuutta ja korkeinta parastani. Minulla on kaikki mitä tarvitsen minussa ja minä olen ylpeä säteillessäni valoani. Minä hyväksyn itseni, minä olen yhtä voiman kanssa joka loi minut. Minä valitsen päästää irti kaiken ymmärtämisestä, minä valitsen rauhan. Minun alitajuntani on täytetty rajattomilla resursseilla, minä valitsen rauhan.

Minä hyväksyn kuka minä olen, minä muistan kuka minä olen, minä olen yhtä voiman kanssa joka loi minut. Minä olen vapaus, minä olen hyvän voimakas voima. Minä otan täyden vastuun kaikista päätöksistäni. Minä imen itseeni kaiken, korkeimmaksi parhaakseni ja minä olen täällä oppimassa, minä olen kasvamassa ja minä olen tekemässä parhaani minkä pystyn. Minun arvostukseni elämää kohtaan on koko ajan laajentumassa, minä valitsen rakastaa joka solua kauniissa kehossani, minä rakastan itseäni. Minä olen intohimoinen elämisestä, kaikki mitä teen tänään, arvostan itseäni ja hyväksyn itseni, rakastan itseäni. Minä luotan rakastavan sydämeni opastavan minua, minä olen universumin rakastama, minä olen jumalallinen sielu fyysisessä kehossa. Minä olen täällä maassa säteilemässä valoani, minä päätän luottaa elämään, päätän yhdistyä elämän kanssa, ja yhdistyä äärettömän viisauden kanssa. Runsaus virtaa minulle vaivattomasti. Minä opettelen kuuntelemaan itseäni ja luottamaan sisäiseen ääneeni. Minä löydän aina uusia asioita, joita arvostaa elämässäni, minä olen rakastava muille ja itselleni. Minä olen yhteydessä fyysisen kehoni kanssa. Minä olen selkeä visioistani ja tarkoituksestani elämässä. Minä olen rakastava itseäni ja muita kohtaan ja on turvallista ilmaista tunteitani, jotka luovat elämän josta haaveilen. Minä olen täällä maassa oppimassa ja laajentumassa, runsaus virtaa minulle vaivattomasti. Minä pyydän ja minä vastaanotan. Säteilen rakkautta. Minä valitsen olla onnellinen, onneni on tulosta energian keskittämisestä, minne keskitän huomioni, sinne energia virtaa. Minä olen ainoa joka ajattelee ajatuksiani, minä olen puhdas elämänvoima ihmiskehossa. Minä olen elämä. Minä olen täyttynyt universumin viisaudella ja voimalla. Minä hyväksyn itseni, minä arvostan itseäni, minä rakastan itseäni. Minä olen vapaa ajattelemaan, minä olen vapaa valitsemaan, minä olen vapaa muuttamaan asioita, minä olen vapaa menemään eteenpäin. Minä olen läsnä tässä ja nyt. Imen itseeni puhdasta elämänenergiaa joka hetki. Tänään tulee olemaan todella loistava päivä, josta olen kiitollinen <3

“Ihmisille on helpompi uskotella väärää totuutta kuin saada heidät uskomaan, että heille uskotellaan väärää totuutta”

Meditoi, hengitä, liiku luonnossa auringossa, juo paljon puhdasta vettä, syö terveellisesti (marjat, kasvikset, hedelmät, mm. mehut, A- C- ja D-vitamiinit) – säännöllisesti <3

Päätin 8.4.2020 korttien innoittamana aloittaa uuden aikakauden omassa elämässäni ja haluan ottaa kaikki halukkaat mukaan viikoittaisiin yleiskatsauksiini, joskaan tulkintoja ei ole kirjoitettu elämänohjeiksi. Jos tulkinnat resonoivat Sinulle, voit jättää palautetta, tilata tulkinnan omaan tilanteeseesi tai lahjoittaa työhöni. Sydämellinen kiitos ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan korttien ihmeelliseen maailmaan!

 

Kirjoitukset ja muuta oman totuuden kanssa resonoivasta ajankuvasta Facebookissa Era aurum nimellä <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskutoimitus roskapostien estämistä varten *