Tilaa oma ihana islantilaisneule - rakkaudella neulottu riddari

Kaunis kiitos kun tulit sivuilleni Islantilaisneule-osioon! Teen neuleita omaksi ilokseni sydämellä ja harrastuksenomaisesti. Voit olla varma, että oma neuleesi syntyy rakkaudella ja hyvissä energioissa. Usein yksin ollessani, ostan kukkia maljakkoon, sytytän kynttilöitä, keitän kupin teetä ja rentoudun tämän rakkaan harrastuksen pariin. Neulonta harrastus muistuttaa mielestäni lähinnä aktiivista meditaatiota. 

Jos koet, että haluat tilata itsellesi rakkaudella neulotun neuleen, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Neulonnassa käytän perinteistä Riddari-mallia ja lankana islantilaislampaasta kerittyä Lettlopi-lankaa. Ja seuraavassa kerron tilausohjeet. Huom. neuleilla on 100% tyytyväisyystakuu.

  1. Tee ostopäätös mittatilauksena tehtävästä neuleesta ja ota yhteyttä minuun sähköpostilla. Katsomme yhdessä mm. neuleen mitta-asiat kuntoon, itsestäsi mitat ottaen ja minulle ne lähettäen (koot XS-XXL).
  2. Valitse neuleeseesi 4 eri väriä Lettlopi langasta netistä/värikartasta (halutessasi lähetän kartan kotiisi postitse)/Vaihtoehtoisesti voin valita langat intuitiivisesti puolestasi hyvällä maulla, halutessasi voit lähettää itsestäsi kuvan sähköpostitse.
  3. Kun neuleen neulomisen aloituksen ajankohta lähestyy, muutamaa viikkoa aiemmin lähetän laskun, jonka maksettuasi, tilaan langat ja aloitan neuleen valmistamisen.
  4. Tyytyväisyystakuu 100%, jos et ole tyytyväinen neuleeseesi, voit palauttaa sen ilman kuluja ja rahat palautetaan sinulle takaisin. 

Neulonnassa haluan säilyttää juuri sen luovuuden ja rauhan tilan, ilman stressiä ja kiirettä, jonka vuoksi neuleiden valmistuksen ajaksi olen laittanut n. 3kk. Neule voi siis valmistua nopeamminkin, mutta viimeistään n. 3kk kuluessa saat uuden ihanan neuleesi postitse kotiin.

Hinta: 244€ (lasku sisältää kaikki kulut: alv. 24%, materiaalit, työn osuuden ja postikulut), ennakkomaksu aloituksen yhteydessä.
Jonon tilanne: seuraavan neuleen valmistuksen aloitus syyskuussa 2022 (valmistuminen n. 3kk).
Tilaukset ja yhteydenotot: info@aurumliving.fi 

Minuun saa olla yhteydessä koko neulomisprosessin ajan askarruttavin kysymyksin ja aatoksin. Islanninneule on ikuinen ja paranee vain vanhetessaan. Kysy myös hoito- ja pesuohjeet tarvittaessa. islanninneule on luonnollinen valinta, joka sopii käytettäväksi säällä kuin säällä.