Tarina

Olen asunut koko elämäni kaupungissa, Espoossa, mutta muistan hyvin selvästi kuinka jo lapsena jokaviikkoiset mökkiviikonloput luonnon helmassa olivat minulle erittäin tärkeitä. Muistan mm. kuinka kesytin eläimiä; sorsat seurasivat minua sisätiloihin ja marjametsälle. Kuinka otin savi- ja mutakylpyjä rantahietikossa ja kuinka uin avannossa kevättalvella. Edelleen vahvimmat muistoni liittyvät järven rannalla oleiluun, kauniisiin maisemiin ja eläinten sekä luonnon tarkkailuun sekä niistä oppimiseen.

Minulla on lähes aina ollut vahva yhteys luontoon ja eläimiin ja sitä kautta myös itseeni. Mutta on myös ollut ajanjaksoja, jolloin olen kadottanut yhteyden valitettavan pitkäksikin aikaa. Jälkeenpäin olen ymmärtänyt, että tällöin en kuunnellut tietoisesti itseäni vaan menin eteenpäin niin kuin yhteiskunnan normit ja muut ihmiset odottivat minun menevän, sitä itse yhtään ymmärtämättä. Kuitenkin tielleni tulleiden monien haastavienkin kokemusten kautta opin arvostamaan itseäni ja sitä kautta myös muita ihmisiä enemmän, omaa sisäistä ääntäni ja lopulta myös kehoni varoittavia viestejä tarpeesta suunnanmuutokseen. Ihminen on aina vastuussa itsestään, kehostaan, omista valinnoistaan ja onnellisuudestaan elämässään. Tärkeintä ei ole se mitä haasteita eteemme tuodaan vaan miten niihin reagoimme ja miten käännämme tapahtumat voimaannuttamaan meitä. Tämän oppimisprosessin ja jatkuvan itseni kuuntelun kautta elämäni alkoi muuttua nopeasti monella tasolla positiivisemmaksi.

Myös unelma hoitotyön tekemisesta kasvoi päivä päivältä, kunnes sitä oli vaikea enää ohittaa. Irtaannuin pikkuhiljaa pitkäaikaisesta työstäni viestinnän parissa ja vuodesta 2010 olenkin opiskellut erilaisia luonnonmukaisen hoidon kursseja ja kouluttautunut myös Valviran hyväksymäksi koulutetuksi hierojaksi. Lokakuussa 2014 aurum living – hieronta- ja luontaishoitola avasi ovensa. Uskon, että terveinä ja rentoutuneina luomme paremman elämän itsellemme ja laitamme hymyn ja hyvän olon helpommin kiertämään myös muille.

Myös ajatusmallini ravinnosta alkoi muuttua pikkuhiljaa ja ruokavalioni muokkautui uudenlaiseksi. Mietin enemmän ja enemmän miten villieläimet eivät vanhene, miten ne eivät sairastu ja miten luonto hoitaa kaiken omalla arvokkaalla ja suoraviivaisella tavallaan ja ennenkaikkea miten olemme joutuneet niin kauas luonnon kosketuksesta. Näin myös intohimo ja ymmärrys elävästä ravinnosta/raakaruoasta elämänmittaisena prosessina oli saanut kipinän.

Teen työtäni sydämellä, suvaitsevaisesti ja jokaista kunnioittaen.

Valitse rakkaus – ei pelkoa
Valitse luonnonmukaisuus, luonto ja vapaus – ei keinotekoista, teknologiaa isännäksi vain rengiksi

<3 Pauliina

Youtube-kanavia ja muita tahoja, jotka resonoivat minulle:
Samuli Perälä

Infinite Waters
Lori Ladd – Teachings of Ascension
Valo
Sofia Elise
Juho Lyytikäinen

Aaron Doughty

Valomedia

Koulutustaustaa:
Erilaiset luontaishoitokurssit 2011-
Koulutettu hieroja (Valvira) 2013-2014
Reiki Master (Reiki I-III) 2011-2015

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.”
– Mahatma Gandhi

Hieronta- ja luontaishoitola